Doula

Hvad er en Doula?

Hvad er en  Doula?
En doula er en kvinde, som er uddannet til at støtte forældre før, under og efter deres barns fødsel.
Ordet doula kommer fra græsk og betyder ”kvinde som tjener”.
En doula erstatter ikke jordemoderen, faderen eller andre pårørende, som også er med ved fødslen – doulaen er en ekstra støtte til den fødende og hendes pårørende.
Mange har længe været enige om, at gode fødselsoplevelser kræver ro, tryghed, omsorg og kontinuitet. Denne overbevisning underbygges af flere undersøgelser som viser, at tilstedeværelsen af en person, som den fødende er tryg ved, under hele fødslen kan reducere frekvensen af kejsersnit med op til 50%, mindske forbruget af smertelindring med 30% og reducere forbruget af vefremkaldende medicin med 40% – den såkaldte doula-effekt (kilde: Klaus Marshall: Mothering the mother).
shutterstock_1329068765.jpg
At blive gravid, er ikke altid så let som først antaget.
Ufrivillig barnløshed kan være en stor belastning.
Zoneterapi stimulerer din fertilitet og virker godt sammen med fertilitetsbehandling, både inseminering og IVF samt naturligvis også, hvis I prøver selv.
Zoneterapi giver ro i kroppen og da mange kvinder føler sig stressede i tiden hvor fertilitetsbehandlingen foregår, er behandling med zoneterapi en pause og et rum at gå ind i for at opleve ro.
 
Flere studier viser, at det gavner evnen og chancen for graviditet når en kvinde får zoneterapi i forbindelse med hormonbehandling.
Det er dog yderst vigtigt, at zoneterapeuten er uddannet til at behandle graviditet, da det ellers kan gøre mere skade end gavn. 
Jeg er uddannet med fokus og speciale i fertilitet og graviditet.

Zoneterapi behandlingen sker i klinikken i Herlev.

Zoneterapi behandlingsvarighed ca. 60 min

Pris inkl. moms 595kr i klinikken i Herlev