Hvem er jeg?

Jeg hedder Anne og jeg er den stolte og glade indehaver af al den kærlige omsorg der danner grobund for Familie Zonen.

Jeg tilbyder naturlig og kærlig omsorg og tryghed til gravide, fødende og nye familier.

Mit arbejde er baseret på et holistisk og evidensbaseret fundament, med flere års erfaring. 

 

Jeg er mor til 3, dejlige børn og gift med deres fantastiske far;0)

Jeg bor i Herlev ude for København, hvor jeg udover mit Doula arbejde, har Zoneterapi klinik, laver Rebozo massage, laver moderkagekapsler og underviser i babyrytmik og zoneterapi på babyer.

Familie Zonen dækker over: Doula/fødsels Terapi, Amme vejledning, Fødsels forberedelse, Efterfødsels forløb, Rebozo massage, fødselsdans, Babyrytmik Herlev, Zoneterapi og moderkagekapsler.

Jeg er uddannet Doula. For mig er fødsler, familie og det kærlige fundament, som verden handler om. 

At du som kvinde føler dig stærk, klar, sikker og i trykke hænder er så vigtigt for din oplevelse fra start til slut af graviditet og fødsel.

Jeg går først fra din side, når du føler dig klar og føler dig klædt på, til den nye tilværelse, lige meget om det er barn nr. et, to tre eller flere. 

Jeg er certificeret doula og fødselshjælper, certificeret zoneterapeut med speciale i fertilitet og graviditet.

Jeg har erfaring som amme vejleder og ved hvordan en hver amme tid kan være fuldstændig forskellig fra barn til barn. En kvinde med 3 børn, har ofte 3 helt forskellige erfaringer fra de 3 børn, både hvad angår fødsel og amning.

Man skal huske at mens du som kvinde er den samme, så er det et nyt menneske (barnet) du bærer og føder, ved hver fødsel.

Jeg bruger gerne, ud fra den fødendes ønske, æteriske olier, akupressur, bevægelse såsom fødselsdans og rebozomassage mm.

Mange af de ting jeg tilbyder, indgår i mine doulapakker, men alle ydelser kan også købes enkeltvis.

Jeg dækker: København, Stor København og Nordsjælland.

Min erfaring og viden:

Jeg har stor erfaring med hygiejne via flere års fuldtidsarbejde på hovedstadens hospitaler, både på kirurgiske, medicinske og intensiv afdeling.

Jeg har arbejdet på fødegangen som Doula i Israel, og i mit arbejde og uddannelse set, hvor stor en forskel det kan gøre at have en doula med sig under fødslen, samt i tiden derefter.

Jeg har set mange kvinder gennemgå de svære udfordringer der kan komme i efterfødselstiden. Det er derfor også så vigtigt for mig, at mødre har den helt fantastiske mulighed for at få deres moderkage i kapselform.

Det var i mit arbejde på fødegangen i Israel, at jeg fik kendskab til moderkagekapslerne. Jeg havde i Danmark hørt om et par kvinder, som havde laved smoothies med deres moderkage. Det har jeg bestemt intet imod, men jeg må indrømme at jeg aldrig selv ville kunne gøre det. 

Jeg har på egen krop følt den fantastiske styrke, der kommer med indtagelsen af moderkage kapslerne, og det har været den bedste gave jeg har givet mig selv.

Jeg har fra Miljø og Fødevarestyrelsen tilladelse til at udførelse af moderkagekapsler.

Jeg har oprindeligt fået min kendskab til modekagekapsler og udføring af disse gennem den fantastiske Ira Karen-Monk i Israel.

Jeg har læst og undersøgt uendeligt meget om hele den verden og de muligheder der er og kommer af moderkagen. Jeg har blandt andet læst den utroligt givende bog: Placenta: The gift of life. Skrevet af den tyske jordmoder Cornelia Enning som har gjort et enormt arbejde i at samle fakta fra medicinal firmaer og forskning her til fra hele verdenen.