top of page
fødsels igangsættende zoneterapi og rebozo massage hos familiezonen.com
Familiezonen.com har fødselshjælp, rebozo massage, zoneterapi og fertilitetsbehandling til barnløse.

Zoneterapi til gravide og kvinder der ønsker at blive gravide

Zoneterapi er behandlingsform, hvor jeg med tryk under fødderne kan påvirke din krops organer, muskler, væv, sanser og meridianbaner mm. Jeg supplerer nogle gange behandlingen med aku-pressur, som er tryk på en række stærke og effektive akupunktur-punkter.

Zoneterapi er en fantastisk måde at hjælpe kroppen at slappe af i graviditeten, lette graviditets gener som forstoppelse, halsbrænd, bækken og ryg smerter, søvnbesvær og meget meget mere.


Det er MEGET vigtigt at zoneterapeuten er udannet med speciale i graviditet, da der ellers kan gøres mere skade end gavn og i værste fald starte en for tidlig fødsel.

Man kan vælge zoneterapi til behandling af forskellige ubalancer, og overordnet kan man sige, at det virker udrensende og genopretter balancen mellem kroppens funktioner.
Når kroppen spænder, forhindrer det gennemstrømninger i det spændte område.

Vi kender alle til spændinger i nakke og skuldre. Ved for eksempel sådanne spændinger er der ikke fri gennemstrømning i området, og der sker blokeringer af affaldsstoffer.
Ved Zoneterapi kan disse blokeringer blive løsnet via fødderne, og eventuelle fremtidige og nutidige problemer kan blive afhjulpet. Zoneterapi er derved også en fantastisk måde af forbygge helbredsproblemer på.

Zoneterapi behandlingen sker i klinikken i Herlev. 

Zoneterapi behandlingens varighed: ca. 60 min

pris 595kr. inkl. moms for gravide.

Igang sættende zoneterapi. uge 37- 42+

Står du overfor en igangsættelse af fødsel, indenfor de næste par dage eller timer, er det en virkelig god ide at få igangsættende zoneterapi først.
På den måde er det dine egne naturlige homoner, som sætter din fødsel igang og ikke kemisk fremstillet medicamenter, som ofte giver, meget smertefulde veer, men som ofte ikke giver nogen fremskridelse af fødslen, som så kan ende i et kejsersnit.

Der er utroligt meget at gøre, for at kroppen kommer med i processen, og ender med selv at tage komandoen.
Som oftest vil jeg bruge vefremmende olier, som hjælper livmoderen med at lave sammentrækningerne, samt olier, som hjælper i åbningsprocessen.
Jeg vil også bruge akupressur på resten af kroppen.
 
For mig er det alfa omega at du og din krop, får chancen til selv at komme godt igang.
Det giver ALTID en bedre fødsel.

Behandlingen sker enten i klinikken i Herlev, i jeres hjem, hvis afstanden tillader det, eller på hospitalet.
 
I klinikken 60 minutter. pris inkl. moms 800kr.

I jeres hjem eller hospitalet pr. 1/2 time pris inkl. moms 595kr. (inkl transport tid)

 
bottom of page