top of page

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anne og jeg er den stolte og glade indehaver af al den kærlige omsorg der danner grobund for Familie Zonen.

Jeg tilbyder naturlig og kærlig omsorg og tryghed til gravide, fødende og nye familier. Mit arbejde er baseret på et holistisk og evidensbaseret fundament, med flere års erfaring startende i 2010.

  

Jeg er mor til 3, dejlige børn (samt et englebarn) og gift med deres fantastiske far;0)

 

Jeg bor og har klinik i Herlev ude for København.

Jeg tilbyder:

🖤Ammevejledning

🖤Fødselsforberedelse

🖤Barselsstøtte

🖤Traume terapi gennem tankefelts terapi

🖤Zoneterapi til gravide og babyer

🖤Zoneterapi som fertilitetsfremmende behandling

🖤Doula/fødselshjælp

🖤Rebozo massage

🖤Holistisk kostvejledning med fertilitetsfremmende fokus

🖤Holistisk kostvejledning

🖤Moderkagekapsler og tinctur 

 

Jeg bruger TFT (tankefelts terapi/tapping) i meget af mit arbejde og hjælper også på den måde med at forløse traumer, angst, lavt selvværd mm.

 

Jeg er uddannet doula i Israel i 2017. For mig er det fødsler, familie og det kærlige fundament der får verdenen til at dreje rundt.

At du som kvinde føler dig stærk, klar, sikker og i trykke hænder er så vigtigt for din oplevelse fra start til slut af graviditet og fødsel.

Jeg går som doula, først fra din side, når du føler dig klar og føler dig klædt på, til den nye tilværelse, lige meget om det er første barn eller ej. 

Jeg er en erfaren ammevejleder og ved hvordan en hver ammetid kan være fuldstændig forskellig fra barn til barn.

En kvinde med 3 børn, har ofte 3 helt forskellige erfaringer fra de 3 børn, både hvad angår fødsel og amning.

Man skal huske at mens du som kvinde er den samme, så er det et nyt menneske (barnet) du bærer og føder, ved hver fødsel.

Jeg bruger gerne, ud fra den fødendes ønske, æteriske olier, akupressur, bevægelse såsom fødselsdans og rebozomassage mm.

Jeg dækker: København, Stor København og Nordsjælland.

Min uddannelse.

🖤Sosu assistent, ansat på hovedstadens hospitaler.

🖤Doula/fødselshjælper

🖤Postpartum uddannelse i Israel

🖤Ammevejleder

🖤Fødselsforberedelse

🖤Kognetiv Mentor

🖤Zoneterapeut uddannelse

🖤Zoneterapi Specialisering i graviditet og fertilitet

🖤Grunduddannelse i Tankefeltsterapi

🖤Placenta kursus

🖤Æterisk olie kursus

🖤Rebozo kursus

🖤Holistisk kostvejler

Jeg har stor erfaring med hygiejne via flere års fuldtidsarbejde på hovedstadens hospitaler, både på kirurgiske, medicinske og intensiv afdeling.

 

Jeg har arbejdet fast på fødegangen som Doula i Israel, og har i mit arbejde og uddannelse set, hvor stor en forskel det kan gøre, at have en doula med sig under fødslen, samt i tiden derefter.

Min erfaring, viden og uddannelse:

 

Jeg har set mange kvinder gennemgå de svære udfordringer, der kan komme i efterfødselstiden. Det er derfor også så vigtigt for mig, at mødre har den helt fantastiske mulighed for, at få deres moderkage i kapselform og tinktur.

 

Det var i mit arbejde på fødegangen i Israel, at jeg fik kendskab til moderkagekapslerne. Jeg havde i Danmark hørt om et par kvinder, som havde laved smoothies med deres moderkage. Jeg må indrømme at jeg ikke selv ville kunne drikke smoothien, men jeg tager virkelig hatten af for de kvinder der gør det. 

 

Jeg har på egen krop følt den fantastiske styrke, der kommer med indtagelsen af moderkage kapslerne, og det har været den bedste gave jeg har givet mig selv.

Jeg har fra Miljø og Fødevarestyrelsen tilladelse til at udførelse af moderkagekapsler.

 

Jeg har oprindeligt fået min kendskab til modekagekapsler og udføring af disse gennem den fantastiske Ira Karen-Monk i Israel og har læst og undersøgt uendeligt meget om hele den verden og de muligheder der er og kommer af moderkagen.

Jeg har blandt andet meget viden fra den utroligt givende bog: Placenta: The gift of life. Skrevet af den tyske jordmoder Cornelia Enning som har gjort et enormt arbejde i at samle fakta fra medicinal firmaer og forskning her til fra hele verdenen.

bottom of page