top of page

Zoneterapi

Zoneterapi er behandlingsform, hvor jeg med tryk under fødderne kan påvirke din krops organer, muskler, væv, sanser og meridianbaner mm. Jeg supplerer nogle gange behandlingen med aku-pressur, som er tryk på en række stærke og effektive akupunktur-punkter.

Man kan vælge zoneterapi til behandling af forskellige ubalancer, og overordnet kan man sige, at det virker udrensende og genopretter balancen mellem kroppens funktioner.
Når kroppen spænder, forhindrer det gennemstrømninger i det spændte område.

Vi kender alle til spændinger i nakke og skuldre. Ved for eksempel sådanne spændinger er der ikke fri gennemstrømning i området, og der sker blokeringer af affaldsstoffer.
Ved Zoneterapi kan disse blokeringer blive løsnet via fødderne, og eventuelle fremtidige og nutidige problemer kan blive afhjulpet. Zoneterapi er derved også en fantastisk måde af forbygge helbredsproblemer på.

Zoneterapi til småbørn/Barselsbesøg

Zoneterapi til babyer og børn er både meget effektivt og meget blidt. Børn reagerer ofte hurtigt på behandlingen.
Behandlingen kan starte tidligt, allerede fra fødslen.
  • Problemer med immunforsvaret
  • Maveproblemer, kolik og forstoppelse
  • Astma og bronkitis
  • Forkølelse
  • Kronisk forkølelse
  • Mellemørebetændelse
Jeg sætter altid god tid af til hver behandling. Dels for at skabe tryghed og ro, men også så der er tid til at babyen kan få mad eller blive skiftet.
Jeg kommer gerne ud til jer og behandler jeres kære børn. Prisen er 345kr. pr halve time, og beregnes så ink. transport tid.
Zoneterapi er en meget god måde at forebygge gener og sygdomsforløb.
Behandlingen sker i klinikken i Herlev eller i jeres trykke rammer.
Første behandling varer altid en time til halvanden og det inkluderer råd og vejledning så forældrene fremover kan tage del i barnets behandling. 
Pris inkl. moms 800kr.
shutterstock_133162325.jpg
zonebarnfb(2).jpg
bottom of page